Over Kim

Eind juni 2021 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en met veel liefde en plezier zal ik deze pure verwennerij met jullie delen.

Ondertussen zijn er al héél wat behandelingen bijgekomen en dat zal in de toekomst zeker nog verder gebeuren. Ik begon met het geven van een relaxerende massage, maar ondertussen kan je bij mij ook al terecht voor een gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging en epilatie.

Ik werk met de natuurlijke en minerale producten van MASSADA, zij staan voor een ultieme 'wellness beleving' op een Holistische wijze.

Ik heb duidelijk mijn job gemist en wou er daarom al voluit voor gaan, tijdens mijn opleiding. Sinds 1 juli 2020 ben ik dan ook in bijberoep gestart als schoonheidsspecialiste.

Sinds september 2021 ben ik gestart met de opleiding tot 'Esthetisch deskundige' om mij nog meer te kunnen verdiepen in onze huid.

Ook staan dit schooljaar nog de opleidingen voor 'Manuele Lymfedrainage' en 'Holistic Pulsing Massage' op het programma.

Sinds 17 februari 2022 kunnen jullie ook bij mij terecht voor een zachte massage bij fibromyalgie en reumatische aandoeningen.

Ik kijk er naar uit om binnenkort jullie zintuigen te prikkelen bij Ki-Sentido te Sint-Andries (Brugge).

Veel liefs,

Kim
uw schoonheidsspecialiste 
(bijna uw esthetisch deskundige)

Take time to do what makes your soul happy.